buna ziua. In anul 2007-decembrie am contractat un credit 160000 chf cumparand o casa prin ipoteca.IN anul 2008 nov.afacerile mele sau oprit ,pana atunci achitand lunar cca.1100 chf .In luna mai 2009 am facut cu banca o prelungire a creditului de la 25 la 30 ani suma restanta de aprox.8000 chf indrand in creditul mare care este undeva la 160000 chf.In acelasi timp am facut un contract de suspendare partiala a platii ratelor lunare de credit pe o perioada de 6 luni timp in care sa platesc 300 chf lunar,fara a arata ce reprezinta,in aceasta perioada neavand voie sa achit partial sau integral creditul.Am inteles ca executorul bancar a depus la judecatoria pe raza unde este casa acte ptr.executare eu inregistrand restante neachitand nici o suma undeva la 1200 chf.Cum sa aman acest lucru 1-2 ani pana imi revin financiar? Oricum casa nu se poate vinde cu mai mult de 30-40000 .va multumesc.
multumesc. Totusi trebuie sa gasesc o rezolvare pana imi revin financiar.Miercuri am o intalnire cu executorul sa vedem ce se poate face.Daca am nevoie de un avocat o pot rezolva pe acest site?
Ma anunta si pe mine cineva,cand sa incepe procedeul de executare?Banca,executor?Sau trebuie sa merg mereu la judecatorie?Decizia 458 prin care se spune ca cererea de executare se depune la executorul judecatoresc ,este valabila si in cazul meu?Multumesc.
Valoare creanta
adi123ada
Sunt debitor intr-un dosar de executare silita. In 2014 judecatoria a incuviintat executarea silita a unui imobil pe care il detin unde s-a stabilit si o suma ... (vezi toată discuția)