avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Procedura de urmat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Procedura de urmat

Un bun imobil proprietate publica care este in domeniul public al statului si care a fost dat in administrare unei institutii publice a fost revendicat in instanta de catre mostenitorii fostului proprietar, hotararea judecatoreasca a dat castig de cauza mostenitorilor, care este procedura prin care acest imobil poate fi predat catre mostenitori conform hotararii judecatoresti?
Ipoteze:
1. Bunul trebuie trecut prin HG din proprietatea publica a statului in proprietatea privata a statului.
2. Bunul trebuie scos din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
3. O comisie formata din cadrul Ministerului Finantelor Publice ( ca reprezentant al statului roman) si a institutiei publice care a functionat in acel imobil va face predarea catre mostenitori pe baza de proces verbal ?
Astept pareri , argumentate daca se poate
va multumesc

Alte discuții în legătură

Un teren aparine unui proprietar si in acelasi timp in patrimoniu public al statului Florin Poiana Florin Poiana [b]Un teren de 1500 mp este proprietatea unei persoane fizice din 1934: [/b] 1. a fost inscris in cartea funciara la data respectiva in urma cumparararii ... (vezi toată discuția)
Raspuns comisie fond funciar AndutuB AndutuB Vin pe acest forum in speranta obtinerii unui raspuns pentru o problema de care m-am lovit de curand. Familia mea a detinut titlul de proprietate asupra unui ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune... de la sine mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Bunica mea a detinut, cu acte, o proprietate mai bine de 30 de ani, in judetul Valcea. Inca de la inceput, si-a intins ... (vezi toată discuția)