avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua.
Am o nelamurire si nu stiu unde sa gasesc aceasta informatie.
Asadar, sunt insarcinata , data probabila de nastere este 4 martie 2018.
Pe 28 februarie se incheie contractul individual de munca, deoarece a fost incheiat pe perioada determinata. Exista acest concediu maternal de 126 de zile (astfel, medicul de familie a zis ca pot intra doar cu 61 de zile inainte de nastere in concediu prenatal) si ulterior sa ramana celelalte zile pentru cel de lauzie). Eu voi intra in concediu prenatal inainte sa mi se incheie contractul (undeva pe 10 ianuarie). Intrebarea mea este, concediul medical pentru lauzie mai beneficiez de el? (eu cand intru in concediu prenatal, contractul se suspenda?).
Au dreptul sa mai imi plateasca si acest concediu de lauzie?

Multumesc aniticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
anirki, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Vreau concediu de maternitate alessia32 alessia32 buna ziua, am o nelamurire si nu gasesc un raspuns clar la aceasta problema......sunt insarcinata in opt luni ,fiind cadru didactic..dupa incheiere anului ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)