avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Declararea rezidentei fiscale in strainatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Declararea rezidentei fiscale in strainatate

Buna ziua!
Am citit de curand ca cetatenii romani trebuie sa depuna un chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale atunci cand parasesc Romania. Doresc sa depun acest chestionar cat mai curand, insa am parasit Romania acum 4 ani. Am locuit la Viena, apoi la Londra cate 1 an si jumatate, respectiv 2 ani si jumatate. Pot sa depun acest chesionar retrospectiv pentru ambele tari, cu dovada contractului de munca si chirie in ambele cazuri? Risc vreo amenda pentru ca nu le-am depus mai devreme?
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Hana23 , utilizator 13:27, 16 Noiembrie 2017
Dl Georgescu,

Imi pare rau dar nu inteleg. Linkul dvs se refera la taxele CASS, eu intrebam de declararea rezidentei fiscale retrospectiv... nu prea au legatura cele doua din cate vad eu.

Multumesc,
Hana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri in romania din inchiriere si in austria din salarii MinodoraB MinodoraB Buna ziua, m-am mutat de curand in Austria si obtin venituri din salarii aici, pentru care platesc toate contributiile aici. De asemenea, in Romania am in ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Geanlu Geanlu Buna ziua, Daca sunt angajata la un anajator din Romania, dar din motive personale am ales sa ma mut in Germania pastrand jobul din Romania (lucrez remote, ... (vezi toată discuția)
Angajata in italia, platesc impozite in romania? Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in ... (vezi toată discuția)