avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită oprire pe salar
Discuție deschisă în Executare silită

oprire pe salar

buna ziua ma numesc mandras violeta si am ajuns in momentul de fata sincer la disperare,am loat credite dela 2 banci si din pacata em ajuns in imposibilitatea de a mai plati,eu find unicul intretinator de famile la 2 minor cu varstra de 11 ani si 2 ani,nu au tata legal ii cresc singura,fetita imi este bolnava si necesita de tratament si recuperare medicala scumpa,in sitoatia de fata executoru judecatoresc imi opreste 50% din salar ceea ce inseamna ca raman cu suma de 600 ron si alocatile la copii sa traiesc decent banca imi ia posibilitatea de a imi creste copii decent si nu imi da alta sansa,vreau sa imi iau angajamentul ca platesc lunar suma de 250 lunar mai mult nu am posibilitatea,va rog ajuntatima cum pot trai 3 persoane cu 750 ron lunar nu vreau sa ajung sa imi dau copii la stat ca banca imi ia derptul de a imi creste copii,va rog mult ajutatima
Cel mai recent răspuns: daniel241 , utilizator 20:19, 15 Noiembrie 2017
Din pacate nu exista o solutie legala pentru cazul dumneavoastra ,in mod normal bancile care v-au acordat imprumuturile trebuiau sa ia in calcul gradul de indatorare si faptul ca aveti si doua persoane in intretinere ,dar atata timp cat bancile urmaresc doar sa faca profit au plecat de la premiza ca oricum isi vor recupera banii conform clauzelor contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara chiriac laurentiu chiriac laurentiu sunt divortat si cu prima sotie am un copil si m-am recasatorit.Cu actuala sotie am un copil si vreau sa stiu daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Datorie bnca symo75 symo75 Buna ziua.As dori va rog sa ma ajutati cu o problema.Acum un an am facut un imprumut la banca ,de 9000 euro.La aceasi banaca mai am un card de credit de 3500 ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere fixata in functie de salariul minim  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Ce se intampla daca fostul sot are o pensie de boala ? se poate opri pensie de intretinere din acea pensie? dar daca nu are serviciu si declara ca el nu are de ... (vezi toată discuția)