avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce se intampla ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce se intampla ?

Buna ziua, ce se intampla dupa ce un partid isi epuizeaza lista de consilieri judeteni ? Consiliul judetean functioneaza cu 35 de consilieri?
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 20:39, 15 Noiembrie 2017
dar nu mai sunt supleati ? nici alte partide ?este o lege a administratiei publice locale, doar tangential am dat de ea, uitati-va acolo, poate scrie , sau , in mod cert stiu sefii partidului caruia I s-a epuizat lista, asa ca intrebati-i pe dansii cum faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla? TITI 23 TITI 23 Buna ziua, ce se intampla dupa ce un partid isi epuizeaza lista de consilieri judeteni ? Consiliul judetean functioneaza cu 35 de consilieri. (vezi toată discuția)
Sugestie julien_slbz julien_slbz Buna ziua, Ar fi interesant daca ati crea o sectiune, pe forum, strict pentru institutiile publice...problemele, mai ales de natura juridica, sunt destul de ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitãþii de consilier local clarias clarias Bună seara.Am şi eu o nelămurire-dacă unui consilier local i se retrage sprijinul politic de către partidul pe listele căruia a candidat(este exclus din ... (vezi toată discuția)