avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model acțiune în instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model acțiune în instanta

Va rog frumos, cine mă poate ajuta cu un model de actiune în instanta pentru ajutoare trecere în rezervă.Precizez că am trecut cu data de 1 iunie 2017. Adresa de e-mail este lateamarin@yahoo.com. Va
mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Acordare ajutoare la trecerea in rezerva dupa data de 01 iulie 2017 adgheorghe adgheorghe Buna ziua, La trecerea în rezervă cu drept de pensie, militarii beneficiau, în conformitate cu Legea-cadru 284/2010 privind salarizarea unitară ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)