avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua,
Imi spuneti va rog in situatia in care un angajat aduce in data de 16.11 un concediu medical eliberat in data de 2.11 pentru ziua de 31.10 si un alt CM (in continuare) pentru perioada de 01.11-15.11 ambele eliberate de spital, sunt obligata sa il mai inregistrez pe cel din octombrie. Angajatul in data de 31.10 a fost la lucru, nu la spital si este pontat ca fiind la lucru. Am depus si 112 pe luna octombrie. In lege am citit ca:
"(2) Pentru situaţiile prevăzute la art. 17 alin. (4), art. 32, 33 şi 53, certificatul de concediu medical se va depune la plătitor până cel mai târziu la sfârşitul lunii în care s-a eliberat certificatul medical." asta inseamna ca daca el vine cu CM din octombrie in data 30.11( CM eliberat de spital ) sunt obligata sa il inregistrez?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Certificate medicale Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat initial AAAAA pt. 30.09. se elibereaza alt medical, in continuarea lui AAAAA intre 01.10 - 02.10., si altul intre 03.10-23.10 in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical user1000 user1000 Buna seara, Va rog frumos sa-mi explicati si mie cum trebuie sa procedez in acest caz: Un muncitor de intretinere al scolii al carei director sunt si-a ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical sergiu2011 sergiu2011 Buna seara. Va rog sa imi spuneti, pana in ce data pot prezenta la serviciu certificatul de concediu medical de pe luna Octombrie?Va multumesc. (vezi toată discuția)