Avand in vedere faptul ca raspunderea materiala a fost doar catre administratorul firmei debitoare -insolvente,s-a inaintat cerere in instanta de judecata pentru Indreptarea si admiterea ca sa fie antrenati in raspunderea materiala fata de creditori toti cei 4(patru )asociati ai firmei debitoare.
Fiecare asociat trebuie sa raspunda material - cu 25% - pentru a plati creanta conform Tbelului de creante intocmit de lichidator.
Cererea a fost admisa de instanta.
Se poate cere si actualizarea creantei ?
Creanta salariala a fost calculata in oct.2006 prin Expertiza contabila extrajudiciara.
Suma nu a fost actualizata .
Pai in dispozitivul hotararii cum e trecut? Eu am un caz similar in care instanta a dispus plata drepturilor salariale indexate si actualizate. Sfatul meu e sa faci tot o expertiza extrajudiciara.
voi cere reevaluarea creantei in instanta .
Aceasta reevaluare in cazul insolventei intra in sarcina directa a lichidatorului judiciar -care este si expert contabil-
Daca va admite judecatorul sindic ,totul va fi Ok....
Pai in dispozitivul hotararii cum e trecut? Eu am un caz similar in care instanta a dispus plata drepturilor salariale indexate si actualizate. Sfatul meu e sa faci tot o expertiza extrajudiciara.
Mariana Trufin:luck:
Fiti amabila, as dori sa stiu in ce temei juridic a dispus instanta admiterea recalcularii ?