avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa platesc?

Mama mea a murit în urma cu 5 luni si avea abonament la telecom pt.televiziune ;eu am fost dupa aproximativ o lună să reziliez contractul fără nici o problemă.dar acum de cateva zile am primit un mesaj de la coface ca am de plată 200 ron .Eu cu ce sunt vinovată fiind fiica ei si ei nezicandu-mi nimic când am fost trebuie să-i plătesc?am sunat la telecom si mi-au zis ca le trebuie echipamentul care e in custodie zic ei.si o urmatoare factura care este emisă.*Echipament nu am de unde sa le dau ca mama le-a folosit in italia.Dar nu sa mai uitat la televizor dupa ce a murit o lună?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:55, 16 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu semnati si nu platiti NIMIC
Trimiteti, daca va mai cauta, o notificare ca fosta abonata e decedata si atat.
Nu semnati ca veti plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt pe fata:vodafone-abonament ContSters180941 ContSters180941 Ma numesc Otilia Honaie-Tecsa,am avut un abonament la Vodafone pe durata 01 oct 2008-01 oct 2010 la internet prin stick wireless,cod abonat 234091259 si nr.tel ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)