avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumparare masina declarata la fisc in 2016 si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumparare masina declarata la fisc in 2016 si neinmatriculata pe numele noului proprietar

Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Ro, la un pret bun, dar actualul proprietar, care a cumparat masina in oct. 2016, nu a mai inmatriculat masina pe numele lui ( are act de vanzare cumparare, fisa de inmatriculare cu vizele fiscale de la vanzator si cumparator, cartea masinii si talonul pe numele vechiului proprietar, iar talonul este fara mentiunea de instrainare de la vechiul proprietar) .
Daca cumpar masina si fac actele de vanzare cumparare si obtin si fiscalul actualului proprietar, iau si celelalte acte facute cu fostul proprietar, sunt pasibil sa platesc amenda de 8-9 puncte de amenda, pentru neinmatricularea masinii in termen de 30 zile ?
Eu pot sa inmatriculez masina dupa ce o declar la fisc, cu actele mentionate anterior ?
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
narciz767, utilizator

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)