avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna seara.In urma cu 10 ani sotul meu a facut 2 credite la 2 banci diferite pentru cineva care l-a asigurat ca o sa plateasca ratele,o perioada le-a platit pe urma a renuntat si au ramas neplatite,in timp creditele au fost vandute la firme de recuperatori.Noi anul trecut ne-am castorit,vrem sa ne luam casa,daca o punem pe numele meu ma pot cauta recuperatorii/bancile?Creditele sunt pe numele sotului.

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul neagoeloredana neagoeloredana Buna ziua.Socrul meu a contractat un credit de nevoi personale cu buletinul in anul 2012 la care a avut o asigurare de viata.Ulterior a facut o refinantare iar ... (vezi toată discuția)
Datorie la banci soloyo soloyo buna ziua,in urma cu un an si ceva am luat 2 credite de nevoi personale pe numele meu,fara nici o garantie unu de 5000 euro si altul de 7000 euro,care i-am ... (vezi toată discuția)
Rata neplatita de 7 ani mariasulcu mariasulcu buna ziua, in luna febr 2008 sotul meu a facut 2 credite cu buletinul unul in valoare de 1100 euro pe care isi aduce aminte ca l-a achitat si unul de 5200 ... (vezi toată discuția)