avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces cu firma de asigurari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces cu firma de asigurari

Intr-un proces cu o firma de asigurari, inaintea intrarii pe rol a cauzei s-a platit dauna , dar firma tot a solicitat continuarea procesului si plata onorariilor avocatilor de 950 EURO!!! Judecatoria le-a respins ca nefondata cererea, dar a scris in hotarare ca ia act de recuperarea pe alte cai separate a sumei pentru onorarii. La ce se refera?

solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge capetele I şi II de cerere, ca fiind rămase fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată constând în taxa judiciară de timbru în cuantum de 191,12 lei. Ia act de faptul că reclamanta îşi rezervă dreptul de a solicita pe cale separată celelalte sume avansate cu titlu de cheltuieli de judecată, conform răspunsului la întâmpinare depus la data de 22.05.2017. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care va fi depus la Judecătoria Tulcea.

Alte discuții în legătură

Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Competenta judecata andreipap andreipap Buna seara si multumesc anticipat pentru raspuns, si ca sa trec direct in subiect am sa va expun pe scurt situatia mea: sunt in litigiu(2 infatisari) cu o ... (vezi toată discuția)
Farmulare raspuns lilicrin lilicrin Cum se formuleaza raspunsul la o intampinare in care se solicita respingerea actiunii ca nefondata si obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecata? (vezi toată discuția)