avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Haine second hand

Buna ziua asi dori sa incep o mica afacere cu haine second hand pe care asi dori sa le vand in piete . Asi dori sa stiu de ce am nevoie ? De un pfa ? Si hainele trebuie sa le iau de la un depozit care sami emita factura ? Trebuie sa le duc la o spalatorie sau le pot spala acasa ? Si pentru a infiinta un pfa am nevoie de un curs ?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Cod caen 4782 RobertStefan RobertStefan Buna ziua , Vreau sa imi adaug inca un cod cean , adica codul 4782 pe certificat PFA. Vreau sa vand haine si incaltaminte second hand . Momentan am pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a vinde haine second in piete si targuri forraistefan forraistefan Buna ziua , Doresc sa ma apuc de vanzarea hainelor second prin piete si targuri si asi vrea sa stiu de ce acte asi avea nevoie sa fiu in regula . Hainele o ... (vezi toată discuția)
Vanzare imbracaminte second hand online ca si pfa s73fana s73fana Bună ziua, Aș dori să solicit câteva sfaturi în legătură cu posibilitatea de a vinde haine second-hand ca PFA și modul în care acest lucru ar putea ... (vezi toată discuția)