avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 4782
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 4782

Buna ziua ,
Vreau sa imi adaug inca un cod cean , adica codul 4782 pe certificat PFA. Vreau sa vand haine si incaltaminte second hand . Momentan am pe certificat ca si activitate principala 0141 Cresterea bovinelor de lapte. Asi dori sa stiu daca se poate si care ar fi impozitarea pentru codul 4782 . Alta intrebare este daca am nevoie de casa de marcat , hainele le cumpar cu factura de la un depozit.

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: RobertStefan , utilizator 11:24, 4 Martie 2017
(1) Impozitarea se face cumulandu-se veniturile realizate din cele doua activitati si (2) va trebuie casa de marcat fiscala.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa - crestere bovine MADALINA0DENISOV MADALINA0DENISOV Sunt crescator de bovine si pentru dosarul de subventii trebuie sa deschid un PFA, dar nu stiu cat e de rentabil.Adica ce costuri am de facut ( casa de marcat, ... (vezi toată discuția)
Haine second hand Abriham Abriham Buna ziua asi dori sa incep o mica afacere cu haine second hand pe care asi dori sa le vand in piete . Asi dori sa stiu de ce am nevoie ? De un pfa ? Si ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)