avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Persoana fizica cu mai mult de 5 contracte de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Persoana fizica cu mai mult de 5 contracte de inchirere am deschis microintreprindere

Buna ziua,

Detin mai mult de 5 imobile si in loc sa infiintez un PFA, am infiintat o microintreprindere cu domeniul de activitate inchirieri. Am facut contract de comodat intre mine persoana fizica si firma si acum facturez chiriasilor de pe societate. Am un angajat asa ca platesc 1% din venituri,. Este vreo problema ca am decis sa fac microintreprindere in loc de PFA?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Persoana fizica cu mai mult de 5 contracte de inchirere am deschis microintreprindere dandinca86 dandinca86 Buna ziua, Detin mai mult de 5 imobile si in loc sa infiintez un PFA, am infiintat o microintreprindere cu domeniul de activitate inchirieri. Am facut ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - problema contract chirie + coduri caen iaugustin iaugustin Buna ziua, intentionez sa imi infiintez un PFA si am cateva nelamuriri: 1) Intentionez sa folosesc drept sediu pt PFA garsoniera unde tocmai m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru inchiriere apartamente Elena.marin Elena.marin Buna ziua! Sunt proprietarul a 5 apartamente. M-am gandit ca ar fi “safe” sa imi deschid o firma (nu stiu ce e mai bine, SRL sau PFA), pentru a putea ... (vezi toată discuția)