avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Buna ziua!va rog frumos daca este posibil sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ,ieri am primit la servici o informare de poprire in valoare de 568lei pentru un credit vechi.intrebarea mea este daca pot face ceva ?deoarece eu in prezent mai am un credit prima casa si unul de nevoi personale la care am de plata lunar 1100lei si adunate cu poprirea imi depasesc salariul meu.mentionez ca am si un copil in intretinere.va multumesc din suflet!
Vatafu Madalina
Bună ziua,

Cât de vechi este creditul? Poate datoria e prescrisă și puteți face contestație la executare. Vedeți poate vă ajută acest link. [ link extern ] /

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua. Numele este Anton Madalina. In anul 2006 am fost rugata de o buna prietena daca o pot ajuta in luarea unu credit de nevoi personale pe numele eu. ... (vezi toată discuția)
Calcul termen prescriere elenisa elenisa Daca in febroarie 2012 s-a facut executare silita prin vanzarea imobilului ipotecat pt un credit imobiliar, in martie 2013 s-a facut poprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)