avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz în școală asupra copilului: a fost dus la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz în școală asupra copilului: a fost dus la stomatolog și i s-a scos un dinte sănătos. Putem face plângere penală?

Buna ziua,
Am aceasta nelamurire: copilul a ajuns ieri acasa fara un dinte - SANATOS, spunand ca a fost luat de mana de catre invatatoare si dus la cabinetul stomatologic unde sa i se scoata acel dinte, apreciind ca trebuie scos. Nu am fost informati despre acest act, ca parinti, dintele era sanatos, copilul facand controale periodice la medicul dentist. Ce putem face? Putem lua vreo masura impotriva scolii? Mentionez ca am fost la scoala si am reclamat acest fapt, si ni s-a spus ca trebuia scos dintele. Nu mi se pare normal, sa intervi asupra unui minor chiar asa...Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gexxe , utilizator 17:58, 22 Noiembrie 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar o intrebare am:era dinte definitiv sau "dintisor de lapte"?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Auci... ce tare a fost asta.... si daca eu dovedesc ca acel copil care "face control stomatologic periodic" si la ultimul control efectuat in urma cu maxim 1 luna dintele a fost sanatos, faci cinste la toti cei d epe site cu o bere de caciula?
Stipuleaza clar pana si in Regulamentul intern al scolii ca parintele/tutorele trebuie sa fie instiintat de orice interventie asupra minorului, fie chiar si o interventie minora cum ar fi o aspirina.
Pai, eu rup mainile si picioarele celui care imi traumatizeaza asa copilul meu.
Mergi neaparat la Politie si fa plangere urgent. cere nr de inregistrare a plangerii si sa iti dea si tie acea foaie sau copie a plangerii. URGENT.
Daca iti iei un avocat, primesti si daune....
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deja m-au apucat nervii...doctorul e un idiot. Cum isi permite sa faca asa ceva fara acordul parintelui? Daca era o urgenta de viata si de moarte, singura situatie in care toti ar fi de premmiat ca au intervenit fara a mai cere acordul cuiva..poate,...dar copilul ala sigur nu mai mergea la scoala in ziua respectiva simtindu-se extrem de rau, nu?..logic
Si atat de urgent a fost, ca apoi copilul a ramas in continuare la ore, nu?

I-as da in judecata pe toti, fara exceptie...avem la dispozitie un milion de metode de comunicare si nu suntem in stare???..dar vrem salarii si alte conditii...acum sa plateasca.

Nu schimba cu nimic situatia, dar spre binele copilului, sper ca acela sa fi fost un dinte de lapte si nu unul definitiv. ce varsta are copilul? daca se poate spune...
Macar ca idee, intrebati dr sa vedeti daca (presupunand ca a avut mai mult creier in cap decat o invatatoare) a intrebat invatatoarea daca are acordul dvs pt acea interventie...
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
gutu, utilizator
.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Gexxe, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere online sau prin posta pentru neplata pensiei alimentare.... Crynutza79 Crynutza79 Buna ziua, As dori sa stiu daca as face o plangere penala online sau prin posta impotriva fostului sot va fi luata in considerare?nu mai locuiesc in tara iar ... (vezi toată discuția)
Agresiune prin lovire- cum trebuie sa procedeze persoana vatamata? ytalyanu ytalyanu cu respect as dori sa stiu daca o persoana este lovita in public cu martori,cum ar trebui aceasta sa procedeze in mod legal pentru ca si agesorul sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - notiune, aparare adinkaa adinkaa ce inseamna? care sunt pasii pentru a te apara? (vezi toată discuția)