avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura Curatela in caz de persoana disparuta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura Curatela in caz de persoana disparuta

In aceeasi zi familia mea ma da in judecata in data de 3.11.2017pentru punerea sub interdictie se formeaza dosarul 3693/308/2017 si depune si cerere de curatela mintind ca sunt disparuta si se formeaza dosarul 3694/3018/2017tot in data de 3.11.2017 pentru curatela.Mi se emit si comunicare adresa si citatie in data de 7 noiembrie 2017.Citatia vine prin agent procedural in data de 8.11.2017 pentru dosar 3694/3018/2017 curatela pentru termen de judecata data de 14.11.2017.In data de 10.11.2017 gasesc in posta Comunicare adresa pentru dosar nr.3693/308/2017.Deci si comunicarea si citatia sunt emise in aceeasi zi dar imi ajung in zile diferite.Pe Comunicare adresa nu am parafa sefului instantei(stampila) doar semnatura grefier.Cererea de chemare in judecata nu e semnata de ambii parinti si nici de curatela nu e semnata si de tatal meu.In probatoriu ca nu ma gasesc depun tot referat medical si scrisoare medicala.Pe ambele plicuri este imprimat posta romana.Nu mi se acorda timp sa depun intimpinare.Doresc sa stiu unde gasesc procedura de instituirea a curatelei pentru persoana disparuta, ce dovezi trebuiau aduse.Si daca nu am stampila si semnatura sefului instantei,nu este semnatura tatalui meu iar documentele medicale sunt depuse doar in copie xerox si nu scrie conform cu originalul,ce pot face ptr a declara nule dosarele?Presedinta nu a respectat NCPC,de inregistrare si verficare a cererii,a inscrisurilor, curatela...In datade 3 noiembrie se depun cererile iar in data de 7 se emite si comunicarea si citatia.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
DANIELA1915, utilizator

Alte discuții în legătură

Plângere antedatare dosar parchet DANIELA1915 DANIELA1915 Am primit o citatie de la parchet pentru un dosar antedatat.Împotriva cui fac plângere parchetului sau procurorului pentru antedatarea dosarului și în ce ... (vezi toată discuția)
Procura primire pensie eu45ani eu45ani Buna ziua Soacra mea este pensionara la limita de varsta (87ani), este nedeplasabila si locuieste la alta adresa decat cea din buletin. Este bolnava si de ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)