avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Control fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Control fiscal

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca este legal ca un contribuabil I.I. sa fie controlat de organele fiscale din judetul unde titularul locuieste cu familia, desi I.I.-ul are domiciliul fiscal in alt judet? Precizez ca nu exista delegare din partea organelor fiscale ale judetului cu domiciliul fiscal al I.I. catre cele din judetul unde locuieste titularul.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Control fiscal mirela.onciu mirela.onciu Acum 1 luna, mi-am deschis o PFA in Barlad Jud. Vaslui, acum am fost invitat pentru control fiscal la Suceva. Este posibil sa se faca acest control fiscal in ... (vezi toată discuția)
Procura notariala pfa marin05 marin05 Buna seara, deranjez si eu cu o intrebare. O PFA, care are punctul de lucru in acelasi loc cu adresa de domiciliu, poate realiza o procura notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)