avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procura notariala PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procura notariala PFA

Buna seara, deranjez si eu cu o intrebare. O PFA, care are punctul de lucru in acelasi loc cu adresa de domiciliu, poate realiza o procura notariala prin care sa delege de exemplu un frate, care locuieste la aceeasi adresa, ca in cazul unui control (ANAf etc) sa prezinte domnilor actele solicitate? adica, pfa-ul poate sa nu fie acasa la momentul acela, poate fi la lucru sau plecat in concediu si primeste un control neanuntat. Se poate acest lucru? repet, procura strict pentru prezentarea actelor catre organele abilitate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marin05 , utilizator 10:47, 14 Februarie 2019
Nu se poate realiza o procura notariala. Si daca apare un control neanuntat si din motive temeinice, titularul pfa nu este in localitate, se poate reprograma.
Ok, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cartii de identitate in lipsa proprietarului Manole65 Manole65 Buna ziua! As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitatea sa-mi fac cartea de identitate pe locuinta fratelui meu. Fac mentiunea ca posed locuinta in alta ... (vezi toată discuția)
Inlocuitor temporar titular intreprindere individuala lorandpetkes lorandpetkes buna. am o intreprindere individuala,si as dori sa stiu daca ma poate inlocui cineva din familie ,pe perioada determinata cat timp sunt plecat cu treburi din ... (vezi toată discuția)
Infiintare gewerbe anmelldung in germania(pfa) victorn victorn am o intrebare in legatura cu un pfa infiintat acum 2 luni in germania....si anume ....am ajuns in germania prin ,,cineva,,care mi-a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)