avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreprindere individuala

Cum aleg un domeniu de activitate pentru deschiderea unei intreprinderi individuale?
In ce fel se depun veniturile pentru aceasta forma de activitate?
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 21:09, 10 Octombrie 2009
Alegerea activitatii este optiune dvs personal, in functie de ceea ce vreti si stiti sa faceti. pentru anumite activitati trebuie sa aveti calificaea necesara.
Activitatile pe care le puteti alege trebuie sa se incdreze la un anumit cod CAEN.
Pe link-ul de mai jos veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie in activitatea Dvs., de la infiintare pana la lichidare. La sectiunea "formalitati" gasiti un ghid privind infiintarea in conformitate cu OUG 44/2008.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintarii unui pfa adela05 adela05 Buna ziua, De ce acte am nevoie pentru a infiinta o PFA? Imi trebuie si act constitutiv? Multumesc (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru firme MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt fonduri europene pentru firme care desfasoara activitati de paza si protectie cod CAEN 8010 ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua si La muti ani! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: sotul meu doreste sa isi deschida II sau PFA. 1. Care sunt diferentele intre cele doua ... (vezi toată discuția)