avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu numele judecatorilor pentru recuza in dosar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu numele judecatorilor pentru recuza in dosar civil?

Vreau sa depun la Inspectia judiciara o plăngere împotriva Președintelui instantei,completului de judecata, grefierului, agentului procedural pentru abuz in serviciu, pentru nerespectarea NCPC cu privirea la inregistrarea si emitere documentelor pentru dosarul civil in care sunt parte, profitând de faptul ca eu nu cunosc procedura.Cum aflu numele presedintelui si acestor persoane care sunt implicate pentru a le reclama?
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
DANIELA1915, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANIELA1915 , utilizator 11:51, 20 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de a demara demersul respectiv,este indicat sa studieze dosarul dvs un avocat exista posibilitatea tocmai din lipsa cunostintelor in domeniu sa va inselati.Puteti studia dosarul la arhiva din incheierile de sedinta rezultanand numele judecatorului si al grefierului din cauza .
Pe cerere e doar semnatura mamei si a tatalui nu desi amindoi ma dau in judecata, probele nu sunt certificate de parte, in cererea de judecata nu mentioneaz[ concret actele pe care isi sustin afirmatia,,spun doar referate medicale si bilete de externare din spital iar la dosar depun doar un certificat si un referat, nu este pe comunicare parafa sefului instantei.Regularizarea cererii de chemare in judecata s-a facut de acelasi complet din prima sedinta?In sedinta presedintele intreaba cit credeti ca va dura procesul?Sora mea zice 2 luni, eu spun ca nu ma pot pronunta, ca nu stiu.In incheierea de sedinta scrie eu las la aprecierea instantei durata de solutionare a cauzei.Deci a scris altceva decit am zis.Pot face plingere penala?Unde pot face pentru fasuri in scrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligati judecatorii sa semneze hotararile judecatoresti? ioannicu ioannicu Buna seara, Intr-o hotarare este si sunt obligati judecatorii sa semneze? Si dc.nu sunt semnate, ci doar de grefieri, sunt legale (valabile) aceste hotarari? (vezi toată discuția)
Caietul grefierului - este public??? MIXAM MIXAM Va supun atentiei urmatoarea problema : 1. Intr-un dosar de la tribunal am solicitat sa consult si sa fac copie dupa caietul grefierului pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal Elena1201 Elena1201 Buna ziua, I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. ... (vezi toată discuția)