avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment

Unde se depune cererea pentru suplimentul de 600 si cand dupa nastere eu sunt din caras severin
Cel mai recent răspuns: Marta27 , utilizator 20:26, 23 Noiembrie 2017
La ce supliment va referiti ?
Actele privind acordarea stimulentului de inserție se depun la Primaria în raza căruia aveți domiciliul sau resedinta.
Pai am fost la primariea unde am domiciliul si a zis ca la resita la casa de asigurari astazi am fost si mi-au zjs ca nu la ei e depune si nu stiu unde sa merg
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la AJPIS și sesizati-le faptul ca Primaria refuza sa va primească dosarul pentru stimulentul de insertie .
Eu sunt in concediu de crestere copil cu primul si in 25 ianuarie face 2ani si am nascut in 30 septembrie bebe 2 si am auzit ca se da un supliment de 600 de lei lunar pana face cel de al doilea 2,ani

Alte discuții în legătură

Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu ... Aless18 Aless18 Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu crestere copil, iar functionarul public din localitate spune ca de luni e in concediu iar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)