avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu ...

Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu crestere copil, iar functionarul public din localitate spune ca de luni e in concediu iar astazi nu a vrut sa-mi ia dosarul iar cei de la AJPIS spun ca nu pot depune decat la primarie,ce fa in cazul de față,cui ma adresez daca pierd luna tatalui nedepunend actele la timp?
Cel mai recent răspuns: Aless18 , utilizator 08:07, 4 Septembrie 2021
1. Cererile pentru acordarea drepturilor prevăzute de OUG 111/2010, reprezentând indemnizație sau stimulent de inserție, și documentele din care rezultă îndeplinirea condițiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia solicitantul își are domiciliul sau reședința.

2. Puteti sesiza AJPIS pentru refuzul primirii dosarului de catre Primarie.
L-am sesizat dar ei zic ca nu raspund ptr ca dosarul se depune la primarie,eu acum ce pot face,pierd o luna de zile din cauza birocratiei,nu era normal sa fie cineva în loc la primarie?!
Intr-adevar, pe durata CO functionarul public este inlocuit de o alta persoana. Ar mai fi varianta trimiterii prin posta cu confirmare de primire .
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a dosarului pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului ndrc_cris ndrc_cris Buna ziua, Sunt angatata cu CM , indeplinesc conditiile acordarii CCC. Urmeaza sa nasc si doresc sa aflu raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. Cand pot, ... (vezi toată discuția)
Concediu o luna pentru tata skagul skagul buna ziua.Ma numesc Ciprian si as dori sa intreb daca nevasta nu lucra si a nascut,eu am optat pentru insertie de 500 la data nasterii copilului,mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie depuse si cand pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Crisxtn Crisxtn buna in 27 ian 2014. copilul meu implineste un an, am optat pt concediu de crestere a copilului pana la 1 an. - eu cand trebuie sa revin la munca pt a ... (vezi toată discuția)