avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrare in legalitate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrare in legalitate

Se poate intra in legalitate cu o constructie pe baza unei hotarari judecatoresti, respectiv aceasta suplineste un acord refuzat deoarece constructia incalca mai nulte prevederi ale codului civil constatate. ( balconul pana pe limita de proprietate etc.)
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Cami88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cami88 , utilizator 19:30, 17 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima in constructii hot_oliviu hot_oliviu Intrebare: exista o perioada de timp limita (fara a intervene prescriptia) de la edificarea unei constructii care violeza art. 612 si 615 CCiv. privind ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Probleme casa lazarlivia lazarlivia Fostul sot ( acum decedat) a construit un balcon al casei langa curtea vecinului, nerespectand distanta. Acum vecinul vrea sa ma cheme in judecata pt a ma ... (vezi toată discuția)