avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimburi de ture intre angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimburi de ture intre angajati

Buna ziua.Lucrez in sanatate in ture de 12 ore cu 24 ore libere cu planificare lunara .As dori sa va intreb:1-In ce conditii am dreptul sa-mi schimb o tura cu tura unui coleg. 2-Daca am dreptul la acest schimb care este numarul de ore de repaus obligatorii( ex: ies dimineata la ora 7 pot intra seara la ora 19 in aceasi zi). 3--Daca are loc un astfel de schimb de ture de comun acord intre colegi cu aceasi pregatire si functie este necesara modificarea si in pontajul oficial sau este nevoie doar de aprobarea conducerii fara a fi modificat pontajul oficial. Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Babo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 18 Noiembrie 2017
1. Puteți face schimb de ture în condițiile prevăzute de regulamentul intern al angajatorului sau cu aprobarea acestuia.

2. In cazul muncii în schimburi, repausul zilnic nu poate fi mai mic de 8 ore între schimburi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru și timpul de odihnă micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa cele 8 ore respectiv 12 ore lucrate. Multumesc !! Si daca ma puteti ajuta cate zile de concediu are ... (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Evidentierea pontajului de tip 12/24. alexandru777 alexandru777 Buna seara, Va rog respectuos sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele particularitati de completare a pontajului pentru 12 cu 24, program de lucru intre ... (vezi toată discuția)