avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Donatie bani de la persoana fizica la persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Donatie bani de la persoana fizica la persoana fizica

Buna seara,
intrebarea ar fi urmatoarea, daca se face o donatie de bani de la o persoana fizica la o alta persoana fizica se va percepe tva pe suma donata?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:07, 18 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tva ul nu are nicio legatura cu persoanele fizice. In cazul donatiilor trebuue platit onorariul notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie neluchiru neluchiru Buna ziua, am donat unei persoane o suma de bani, si am platit doar onorariul notarului. Insa,in cazul cazul donarii unui imobil catre o persoana fizica se ... (vezi toată discuția)
Costuri vanzare-cumparare imobil olivianus olivianus Buna ziua, Cand o proprietate imobiliara este vanduta /cumparata as dori sa stiu, la ce tip de cheltuieli tre sa se astepte cumparatorul pe de-o parte, dar ... (vezi toată discuția)
Onorariu notar donatie plummy plummy Buna ziua Cam care ar fi costurile unei donatii a unei masini, veche de 20 de ani, a carei valoare este de aprox 1500 euro? Mentionez ca in principiu va fi ... (vezi toată discuția)