avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii nu mai primesc newsletter-ul. Help.... ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

nu mai primesc newsletter-ul. Help.... ce pot sa fac?

Va rog sa ma ajutati

Nu mai primesc newsletter-ul. Ce trebuie sa fac intrucat doresc foarte mult sa il primesc in continuare .
Casuta e-mail : mihaelafun@yahoo.com
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:24, 11 Octombrie 2009
In ultimele zile am avut probleme tehnice cu newsletterele. Speram sa remediem problema cat mai rapid si totul sa revina la normal.

Scuze pentru problemele pe care le cauzeaza aceste defectiuni. Din pacate, tot ce putem face este sa rezolvam problemele cat de repede se poate.
Nu e vorba ca nu le-am mai primit in ultimele zile , eu nu am mai primit newsletter-ul de aproape 1 luna. Ce pasi pot sa fac sa il primesc in continuare
Sau mai concret cum ma pot reabona
Ati verificat in centrul de alerte din profilul dvs.?
Este bifata, in continuare, casuta "newsletter-ul Avocatnet.ro"?

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)