O declaratie notariala autentificata cu nr 1901 ziua 05 august 2008 de acceptare pur si simplu succesiunea tatalui meu , defunctul............., decedat la data de 13.02.2008 cu ultimul domiciliul in cilnic, judet gorj ............fiind necesara in vederea desbaterii succesorale .......... Si care acesta declaratie a fost inregistrata in evidentele RNNEOS, sub numarul270688 din data 09.10.2017 la ora 13.03.59, fiind astfel indeplinite formalitatile de opozabilitate . Intrebare ; asemenea decraratie de ce este atit de tirziu inregistrata in evidentele RNNEOS? Oare nu trebuiea sa fie inregistrata chiar in data cind sa exprimat optiunea succesorala ?
-Vă rog nu mai scrieți cu majuscule unde nu e cazul, este greu de citit. Mulțumesc-
Buna seara ! va multumesc inca o data pentru incurajare . Eu am fost nevoit sa descchid succesiune pe o padure anul acesta in august , deoarece mam isbit de refuzul Ocolului Silvic Gorj de nu mi se marca lemne unde detin titlul de propietate de la tatal meu . Am facut verificarile si tot o data am deschis succesiunea unde in data de 08.08.2017 am obtinut CERTIFICAT CARE IN Urma verificind OPISUL CIRCUMCRIPTIEI JUDECATORIEI Tg-JIU NU sa desbatut succesiunea de pe urma defuntului V. G. PINA IN PREZENT . In data de 18.08.2017 am obtinut urmatorul CERTIFICAT NR.212877din 18.08.2017 care atesta ca in urma verificarilor in REGISTRUL NATIONAL NOTARIAL DE EVIDENTA A OPTIUNILOR SUCCESORALE - RNNEOS . NU SAU GASIT INREGISTRATE DECLARATII PRIVIND OPTIUNEA SECCESORALA , Iar ultimadata mi sa eliberat INCHEIERE NR 3 Anul 2017, luna august , ziua 25 unde arata toate verificarile efectuate de d-na NOTAR NATALIEA MANOIU , OK DUPA TOATE ACESTE VERIFICARI VINE SI DRAICA VALERIA CU ACEA DECLARATIE DATA IN 2008 SI INREGISTRATA IN RNNEOS SUB NR 270688DIN 09.10.2017 .LA CINE MA POT ADRESA PENTRU EFECTUAREA DE FERIFICARI PENTRU CA SUNT CONVINS CA ACEA DECLARATIE DE ACCEPTARE SUCCESORALA PUR SI SIMPLU NU E DATA IN 2008 ASA CUM SUSTINE D-NA NOTAR DAVITOIU RALUCA NICOLITA DIN TG JIU . VA MULTUMESC CA MA INDRUMATI IN PUS IN FATA UNUI FALS
Impartire mostenire
Mustis
Cum se face opțiunea succesorală si care este termenul de prescripție a dreptului de opțiune succesorală?
Cum se poate evita deschiderea succesiunii fara ... (vezi toată discuția)