avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer

buna seara! sunt functionar public la politia locala la administratia publica locala si as vrea sa ma transfer in alt oras din jud tot la adm publica locala pe aceeasi functie sau un grad inferior cum spune legea 188 art 56, daca aproba seul institutiei unde ma transfer ma pot transfera? pentru k am auzit k nu se mai poate transfera ( am auzit k nu se mai poate nu stiu din ce motiv ma puteti ajuta cu un raspuns?) acolo in lege spune k trebuie publicate locurile vacante care sunt expre pentru transfer sau sunt valabile si acelea care sunt scoase pentru concurs recrutare pe care as putea sa ma transfer
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
mihail1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Transferul iulia_is iulia_is Sunt proaspat absolvent de administratie publica, si voi sustine un examen in aceasta luna pe un post la o primarie din alta localitate decat cea in care ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere a functionarilor ContSters359110 ContSters359110 In cazul unui transfer la cerere, se solicita transferul pe un post vacant deja scos la concurs de catre autoritatea la care doresc transferul ? sau se face ... (vezi toată discuția)
Ocupare post functionar public ioanamartis ioanamartis Ocupare unei functii pe un post de functionar public prin transfer se poate realiza doar de pe o alta functie de functionar public sau si dintr-o functie de la ... (vezi toată discuția)