avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori

Buna seara !
Am depus dosar de divorț între mine și soț , din relația noastră a rezultat doi copii de 11 și 9 ani . Eu in timpul căsătoriei am cunoscut un alt bărbat și datorită relației tensionate și nefericite alături de soț am decis sa îmi refac viața . Soțul mi-a furat telefonul , mi-a spart iCloud , mesagerie , Facebook și a pus un detectiv autorizat sa ma urmărească bineînțeles le-a spus și copiilor ca eu sunt o mama rea deși copii ma vor și le este greu sa înțeleagă aceste mesaje și poze .
Soțul meu poate folosi in instanța cea găsit in telefonul meu sau ce a pozat detectivi pe strada sa ma arate in fata copiilor ca denaturată ?
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Elyeeee, utilizator
Pai...v-ati refacut viata asa, sub acoperire? Daca nemultumirile erau asa de mari, cinstit era sa renuntati la sot INAINTE de a va baga in alte scheme emotionale. Copiii...oricum va vor judeca....mai devreme sau mai tarziu. Instantele sunt mai ingaduitoare.....
Daca divortati chiar si din culpa dvs, nu inseamna ca nu sunteti o mama buna pt copiii dvs.
In privinta faptului ca v-a spart contul sau ca v-a accesat mesageria, ii puteti face plangere pt violarea secretului corespondentei.
Depinde ce vrea soțul sa faca în proces si ce vrea sa obtina.
Cazul dvs. poate fi complicat pentru ca presupune multe aparari.

Simplul fapt ca v-ati înșelat soțul nu va afectează în pr9ces foarte tare.
Instanțele nu prea sunt impresionante de asa ceva.

În regimul comunist va taxa tare de tot instanța si pierdeți si minorii la proces.
Astăzi...lucrurile sunt mai nuanțate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama iresponsabila, sau nu mihaicristian69 mihaicristian69 Buna seara ! Ma intereseaza cand o mama poate fi acuzata de iresponsabilitate fata de copii sai ? Am doi copii de 14 si 16 ani , sunt in curs de divort eu ... (vezi toată discuția)
Doua dosare divort - conexare, probe 147369 147369 As dori sa stiu daca doi sotii divorteaza si unul a bagat divort cu un termen de proces celalalt poate baga si el divort cu un alt termen de divort? Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Violenta psihica din partea fostului sot coca83ro coca83ro Buna seara. Anul trecut am divortat de fostul sot si in urma faptului ca am luat aceasta hotarare fostul sot a inceput sa ma ameninte ca imi ia cei 2 copii ... (vezi toată discuția)