Buna seara !
Am depus dosar de divorț între mine și soț , din relația noastră a rezultat doi copii de 11 și 9 ani . Eu in timpul căsătoriei am cunoscut un alt bărbat și datorită relației tensionate și nefericite alături de soț am decis sa îmi refac viața . Soțul mi-a furat telefonul , mi-a spart iCloud , mesagerie , Facebook și a pus un detectiv autorizat sa ma urmărească bineînțeles le-a spus și copiilor ca eu sunt o mama rea deși copii ma vor și le este greu sa înțeleagă aceste mesaje și poze .
Soțul meu poate folosi in instanța cea găsit in telefonul meu sau ce a pozat detectivi pe strada sa ma arate in fata copiilor ca denaturată ?
Va mulțumesc !
Pai...v-ati refacut viata asa, sub acoperire? Daca nemultumirile erau asa de mari, cinstit era sa renuntati la sot INAINTE de a va baga in alte scheme emotionale. Copiii...oricum va vor judeca....mai devreme sau mai tarziu. Instantele sunt mai ingaduitoare.....
Daca divortati chiar si din culpa dvs, nu inseamna ca nu sunteti o mama buna pt copiii dvs.
In privinta faptului ca v-a spart contul sau ca v-a accesat mesageria, ii puteti face plangere pt violarea secretului corespondentei.