avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... salarizare invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

salarizare invatamant

Va rog, daca puteti sa ma lamuriti in privinta aplicarii Legii 153/2017. Sunt cadru didactic, la 1 septembrie 2017 am implinit 30 de ani vechime in invatamant si ar fi trebuit sa trec la treapta de salarizare 30-35 de ani. Conform art 39,alin. 1 " Până la aplicarea integrală a prevederilor prezentei legi, pentru personalul nou-încadrat,
pentru personalul numit/încadrat în aceeași instituție/autoritate publică pe funcții de același fel,
inclusiv pentru personalul promovat în funcții sau în grade/trepte profesionale, salarizarea se face
la nivelul de salarizare pentru funcții similare." De aici inteleg ca ar fi trebuit sa beneficiez de un salariu egal cu al colegilor mei cu acelasi grad si aceeasi vechime, lucru care mi se refuza de catre serviciul contabilitate sustinand ca nu imi poate acorda aceasta marire intrucat nu mai exista transa de salarizare 30-35 in legea 153.
Va rog sa ma lamuriti daca trebuie sa beneficiez de aceasta marire in aceste conditii. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Aplicare art 39 din legea 153/2017 casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti daca o persoana care la 1 ianuarie 2018 era deja angajata/incadrata ca functionar public pe perioada nedetermintata ... (vezi toată discuția)
Hg 38/2017 sau 153/2017 pentru calcul salarial invatamant superior, la promovare in grad maria.popescu maria.popescu Buna ziua, Am promovat recent in grad didactic, de la conf la profesor unversitar. La calculul noului salariu, pentru incadrarea dupa promovare, mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii contractului de munca zsokabarabas zsokabarabas Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la venitul pe care il realizez. Va prezint pe scurt datele; - sunt profesor titular, grad didactic I -in data ... (vezi toată discuția)