avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pt al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pt al doilea copil

Buna! Am si eu o nelamurire.. Am un copil de 1an si 4luni si de curand am aflat ca sunt iar insarcinata. Sunt in concediu crestere copil pana in luna iulie,al doilea urmand sa se nasca in luna august. Ce trebuie sa fac pt a primi pt inca doi ani indemnizatie? Dupa ce face copilul 2ani,trebuie sa iau concediu medical pt o luna si imi fie platit de angajator?
Si dupa ce fac? Pt perioada postnatala.
Cine stie,sa imi explice si mie,ca nu stiu exact ce e de facut. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Domnul avocat. Bucur93 Bucur93 Bună ziua am și eu o nelămurire, eu sunt în poznatal, poznatal ul îl am pana în septembrie dar eu trebui sa ma întorc la munca în iunie soția mea este ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Am absolvit o scoala postliceala ... Cr!22 Cr!22 Buna ziua, am urmatoarea situatie: Am absolvit o scoala postliceala in august 2022, tot de atunci sunt si insarcinata, termenul fiind 11 mai 2023. Din ... (vezi toată discuția)