avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere locuinta

Prevederile OUG nr.44/2009 sunt valabile si in cazul unui proprietar persoana fizica ?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:13, 10 Octombrie 2009
handsu a scris:
Prevederile OUG nr.44/2009 sunt valabile si in cazul unui proprietar persoana fizica ?

Buna ziua,
Vazand preambulul legii, cred ca NU:
Avand in vedere asigurarea continuitatii contractelor de inchiriere pentru spatiile cu destinatia de locuinte, din proprietatea statului sau a unitatilor administrativ-teritoria!e, a caror durata a fost reglementata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 8/2004 privind prelungirea duratei unor contracte de inchiriere, aprobata prin Legea nr. 219/2004, .......... si
.... Articol unic
Durata conntractelor de inchiriere privind suprafetele locative cu destinatia de locuinte, din proprietatea statului sau a unitatilor administrativ-teritoriale, ......
Cu strima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.u.g. nr. 26 din 27 august 2019, prelungire contracte locative chiriasi si art. 1810 cod civil Alexantru80 Alexantru80 Buna ziua, locuiesc in Centrul Istoric in Bucuresti si am fost la A.F.I. sa prelungesc contractul de inchiriere conform O.U.G. 26 din 27 august 2019, si mi-au ... (vezi toată discuția)
Prelungire contracte de inchiriere pentru spatiile cu destinatia de de locuinte din proprietatea statului janelo janelo Contractele de inchiriere pentru spatiile cu destinatia de locuinte , din proprietatea statului sau a unitatilor administrativ teritoriale , a caror ... (vezi toată discuția)
Preluare contract de inchiriere SuperOty SuperOty Am o problema legata de preluarea unui contract de inchiriere al unui apartament al primariei. Mi s-a propus sa preiau un contract de inchiriere al unul ... (vezi toată discuția)