avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract Prestari Servicii IT
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract Prestari Servicii IT

Buna ziua, am un client care pretinde ca contractul de colaborare pt. prestati servicii IT nu a fost indeplinit, adica este vorba de crearea unu site web, unde au fost create doua variante avand in vedere ca inainte de incheierea contractului au fost prezentate o schita cu un link cu versiune demo iar acesta fiind de acord, termenii au fost fixati de la bun inceput prin introducerea acelor link demo in contract, iar dupa ce creem prima versiune a site-ului a refuzat-o, dupa ce am finalizat-o, desi putea sa o vizualizeze, crem si a doua versiune demo si acesta ia fsot prezentata iar dupa ce lucrez aproximativ o luna si jumatate , bine inteles in timpul asta venind cu sugestii sub forma obligatorie care nu erau trecute in contract ne trimite email cu incetarea contractului dat fiind facptul ca site trebuia daor migrat de contul de gazduire al clientului si cu cererea de rambursare a platii facute in avans.

Alte discuții în legătură

Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Definire termen de "finalizare" in cazul unui proiect web cosmina1 cosmina1 Buna ziua, Care este momentul \"finalizarii\" unui proiect web in conditiile in care in contract nu este specificat acest moment ? Respectivul proiect ... (vezi toată discuția)