avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cuatodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cuatodie copil minor

Buna ziua ma numesc Crap Laurentiu ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Recent fosta sotie a decedat,fetita in varsta de 14 ani in urma div din 2009 a fost in grija mamei,iar acum bunica de pe mama doreste custodia copilului.Vreau sa stiu daca are vreun drept si cum pot face sa obtin custodia fetei,dupa legea ce am citit nu are dreptul dar totu-si suntem in Romania si e posibil orice si daca pot face pensie de urmas copilei.Va multumesc cu respect.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Laurentiu Paul, utilizator
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei de judecata solicitand stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
Sa stiti ca nici moral si nici legal nu este ca sa nu mai lasati pe urma minora sa-si vada bunicii materni.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei de judecata solicitand stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
Sa stiti ca nici moral si nici legal nu este ca sa nu mai lasati pe urma minora sa-si vada bunicii materni.

Mergeti si luati copila la dv. Asta depinde si de relatia dv. cu ea.
daca aveti probleme, contactati un avocat si introduceti actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita mariusnegrau27 mariusnegrau27 buna ziua am si eu o problema cu fosta concubina cu care am stat cinci ani inpreuna si avem o fetita inpreuna mama fetitei in trei ani de cand neam despartit ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dănuț Pîntea Dănuț Pîntea As dori sa știu cum as putea să obțin custodia fetiței mele de 3 ani, dintr-un concubinaj, de cand fetița noastră avea un an. Eu munceam in ... (vezi toată discuția)