avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistentul personal al persoanei cu handicap poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistentul personal al persoanei cu handicap poate avea un pfa?

din ce am cautat in lege nu am gasit ceva care sa dovedeasca incompatibilitatea cu a avea un pfa; exista asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ramopopa , utilizator 18:29, 20 Noiembrie 2017
VivieneV a scris:

din ce am cautat in lege nu am gasit ceva care sa dovedeasca incompatibilitatea cu a avea un pfa; exista asa ceva?

Cred ca se poate. Pfa= persoana fizica autorizata? De ce sa nu se poata? Depinde ce vreti sa deschideti? O farmacie sau un cabinet medical de asistenti medicali. Cabinet de asistent personal nu cred ca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic veterinar pe pfa? SuteuRazvan SuteuRazvan Buna ziua , Sunt medic veterinar si as dori sa stiu daca pot deschide o farmacie veterinara si/sau cabinet ca persoana fizica autorizata? Amandoua optiunile ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pfa bithas bithas buna ziua, sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)