avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abrogare art.94, lit. m din L188/1999
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abrogare art.94, lit. m din L188/1999

Un functionar public este suspendat in anul 2015 de drept potrivit art.94, lit. m din L188/1999. Nu exista inca o sentinta definitiva. Daca acest articol se abroga acest functionar isi reia serviciul?

Alte discuții în legătură

Functionar public suspendat evaluator33 evaluator33 Buna ziua, va rog, daca se poate, sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: un functionar public suspendat potrivit art.94, lit.m din L188/1999 ce poate face ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi suspend raportul de serviciu daca ma pensionez de invaliditate? cozette cozette Am o intrebare: - am o vechime in munca de 31 ani si varsta de 50 ani si sunt functionar public. Din 2011 am certificat de incadrare in grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi poate emite decizie de suspendare din functie? vasilica53 vasilica53 Curtea de conturi poate emite decizie de suspendare din functie a unui functionar public?si daca da care sunt faptele si temeiul legal.Mltumesc (vezi toată discuția)