avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public suspendat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public suspendat

Buna ziua, va rog, daca se poate, sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: un functionar public suspendat potrivit art.94, lit.m din L188/1999 ce poate face pentru asi castiga existenta pana la o sentinta definitiva a dosarului penal (care poate dura ani)?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 15 Mai 2015
Poate incheia un c.i.m. in sectorul privat, potrivit art.96 alin.1 din legea 161/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L188 - suspendarea contractului de munca pt functionari publici antara antara Buna ziua, Sunt functionar public si as dori sa stiu daca pot sa-mi suspend contractul de munca pe o perioada de 1 an, din motive personale si daca in acesta ... (vezi toată discuția)
Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)
Functionari publici in asociatii. Iohanat Iohanat Un functionar public poate face parte din Consiliul director al unei asociatii? (vezi toată discuția)