avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Asus EMAG.RO Depanero Service
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Asus EMAG.RO Depanero Service

Doresc sa stiu daca se poate oferii un avocat?; care sa ma ajute sa intentez proces firmei Emag, respectiv Depanero.
Este posibil ca acest proces sa nu fie cu succes in Romania, voi dorii sa merg pana la tribunalul European.
Vreau sa stiu costurile si timpii de asteptare, plus tot ceea ce trebuie eu sa fac pe acest parcurs.
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LucianGL , utilizator 17:49, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt foarte multe detalii si dovezi, as dori daca se poate si aveti bunavointa sa va pot contacta telefonic unde sa avem o discutie pe acest subiect.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
LucianGL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, doresc să fac o plângere anpc, am trimis în service ... N0mad N0mad Bună, doresc să fac o plângere ANPC, am trimis în service telefonul personal (Sony Xperia 5 II, 4100 lei la achiziție) de 3 ori în ultimele 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie gabryellasweet gabryellasweet am o persoana fizica datoare din septembrie 2009.de atunci imi tot promite ca imi achita datoria.nu l-am actionat in justitie deoarece stiam ca pe langa faptul ... (vezi toată discuția)
Caut avocat - onorariu de succes claudiuionescu75 claudiuionescu75 Doresc sa fiu reprezentat de un avocat specializat pe dreptul muncii, pentru intentarea unui proces fostului meu angajator. Precizez ca de mai bine de un an am ... (vezi toată discuția)