avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ce an voi iesi la pensia de varsta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ce an voi iesi la pensia de varsta?

Buna ziua. Ma numesc Doina B., sunt nascuta pe 21 martie 1958,am 31 ani vechime,am iesit in 2014 la pensie anticipată parțială si as dori sa stiu in ce an voi iesi la pensia de varsta? O zi plăcuta!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:21, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martie 1958 Martie 2019 61/0 31/0
Limita de varsta la 61 ani.
La 3 zile dupa publicarea legii 216/2017 in Monitorul Oficial puteti face cerere de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei de drept nanuteodora nanuteodora Buna ziua. Am si eu o mare nelamurire, tinand cont de faptul ca la noi in oras sa primesti raspunsuri la astfel de intrebari este o adevarata provocare. M-am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata clava clava Sunt nascuta in februarie 1958. Am 34 ani vechime. Pot iesi anticipat la 57 ani cu vechime 37 ani?/ (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata monalisad monalisad Buna ziua ,ma numesc Pavelina data nasterii 20-03-1958,as dori informatii pentru pensia anticipata. Anii de lucru in Romania sunt 16 si in Italia 11. As dori ... (vezi toată discuția)