avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe activități independente
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe activități independente

Bună ziua. Voi încerca să fiu scurt și la obiect. Dacă desfășori activități pe internet de pe urma cărora beneficiezi de anumite sume de bani, sau freelancing, ce trebuie declarat la ANAF, având în vedere faptul ca nu sunt PFA și nici nu intenționez sa fiu. Cunosc cazuri în care acești freelanceri, au completat o declarație la ANAF și au plătit impozitul aferent. Vreau sa știu ce anume trebuie sa completez. Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Legalitate activitate freelancer Iulia_8891 Iulia_8891 Care este forma juridica de organizare ideala pt un freelancer? Exista posibilitatea de a plati doar impozit pe profit fara a avea un SRL/PFA? (vezi toată discuția)
Impozit pe venit elenadenisa elenadenisa Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca nu deranjez. Eu lucrez, din cand in cand, ca freelancer, pentru persoane din afara tarii, desfasurand o activitate ... (vezi toată discuția)
Bani obtinuti din freelance Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Dacă ești freelancer ocazional si câștigi o sumă nu prea mare, cum declari la anaf? Am avut două proiecte individuale din românia, unde la ambele am ... (vezi toată discuția)