avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Plata echipamentului individual de protectie la ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Plata echipamentului individual de protectie la incetarea c.i.m.

Daca la angajare am primit EIP si nu am semnat nimic ca i-am primit este posibil sa mi se opreasca contravaloarea din salariu in cazul demisiei?
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 21 Noiembrie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Conform Legii ssm nr.319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, EIP se acorda gratuit.
-art.7 (6) Măsurile privind securitatea, sănătatea şi igiena în muncă nu trebuie să comporte, în nici o situaţie, obligaţii financiare pentru lucrători.
Mitush

Daca la angajare am primit EIP si nu am semnat nimic ca i-am primit este posibil sa mi se opreasca contravaloarea din salariu in cazul demisiei?

Daca nu ati semnat , nu are cum sa va solicite asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament protectia muncii Anonim 79 Anonim 79 Buna! Lucrez ca si sofer profesionist la o firma de transport marfa.Conform codului muncii, de e datoria cui este sa aiba in dotare echipament de protectie a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! contravaloarea echipamentului de lucru se suporta ... unni unni Buna ziua! Contravaloarea echipamentului de lucru se suporta de angajat sau de angajator? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ref echipamente de protectie GabsStoica GabsStoica Bună ziua. Unui Salvator montan sau in general unui lucrător, li se poate percepe garanție din salariu pe echipamente de protecție? Mulțumesc (vezi toată discuția)