avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj

Buna ziua,
am o intrebare legat de cum se poate ponta un angajat in urmatoarea situatie?
O firma de paza are un contract de gardare tren de marfa, angajatul exercita activitate doar cand trenul stationeaza. De ex: stationeaza 2h apoi este in mers urmatoarele 5 ore dupa care iar stationeaza 3h..... O gardare poate dura 5 zile de la preluare pana la predare tren.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Programul de lucru costy1972 costy1972 Buna ziua .eu sint agent de paza si insotesc trenuri de marfa de la expeditie pina la destinatie. programul de lucru este din clipa in care iau trenul in ... (vezi toată discuția)
Buna seara costy1972 costy1972 Buna seara ,sint agent de paza la o firma si insotesc trenurile de marfa de la expeditie la destinatie si am o problema.Sint in concediu de odihna si in ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca adysuru adysuru buna,lucrez la o firma privata unde sunt angajat ca paznic,am fost anuntat ca mi se va desface contractul de munca pe motiv ca au fost sustrase bunuri din ... (vezi toată discuția)