avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara

Buna seara ,sint agent de paza la o firma si insotesc trenurile de marfa de la expeditie la destinatie si am o problema.Sint in concediu de odihna si in preaviz pentru concediere.Conncediul de odihna incepe cu data de 10.09.2012,iar perioada de preaviz incepe cu data de 13.09.2012.Am lucrat 24 de ore tura normala de la 7 dimineata pina a doua zi la 7 ,apoi am facut un tren din data de 28.09.2012 pina pe 30.09.2012 mentionez ca am lucrat non stop pe durata deplasari trenului de la constanta si pina la suceava .de pe 28 ora 14 si pina pe 30.09.2012 ora23,15 cind am ajuns inapoi in cta . pe durata deplasari am primit 65roni diurna fara a avea dreptul ca dupa predarea trenului sa ma odihnesc (sa dorm) la suceava .Astazi la orele 18,40 ma sunat unul din sefi si mia spus sa ma prezint la munca ptr o tura de 12 ore.Am refuzat sa ma prezint la munca in temeiul celor mai sus mentionate .Va rog sa imi spuneti daca sint indreptatit sa nu ma prezint munca si daca nu ,ce sanctiuni poate atrage deciazia mea ,avind in vedere ca seful ma sunat si mia Cerut ca maine sa ma prezint la baza sa dau declaratie scrisa ca nu am vrut sa intru in servici .Apoi as dori sa stiu ; la cite diurne aveam dreptul legal si valoarea unei diurne,si daca ma cazam la hotel firma era obligata sa imi deconteze cazare sau nu?
Cel mai recent răspuns: costy1972 , utilizator 08:21, 4 Octombrie 2012
Ce durata are CO ? ... din cate inteleg eu a durat doar 3 zile?
Concediul de odihna este de 21 de zile lucratoare dar nu am facut din el .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de lucru costy1972 costy1972 Buna ziua .eu sint agent de paza si insotesc trenuri de marfa de la expeditie pina la destinatie. programul de lucru este din clipa in care iau trenul in ... (vezi toată discuția)
Preaviz 20 zile ce pot sa lucrez in timpul asta? Emmanuel_ro Emmanuel_ro Buna , sunt angajat la o firma romaneasca unde serrviciul se desfasoara in afara tarii... ca sofer profesionist... Acum mi sa terminat concediu medical si am ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Ipj Ipj Anul acesta am lucrat in luna ianuarie pina in data de 12 inclusiv, dupa care am intrat in concediul de odihna pentru anul 2013 pina la sfirsitul lunii, urmind ... (vezi toată discuția)