avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns interogatoriu

o persoana juridica care a primit interogatoriu odata cu cererea de chemare in judecata cand trebuie sa depuna raspunsul odata cu intampinarea?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:57, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In mod normal, conform Codului de procedura civila, persoana juridica ar trebui sa depuna raspunsul la interogatoriu doar dupa ce s-a incuviintat de catre instanta. Instanta incuviinteaza aceasta proba la primul termen de judecata la care partile sunt legal citate si se pun in discutie probele cerute de reclamant si de parat.

In practica, majoritatea persoanelor juridice raspund la interogatoriu atunci cand depun si intampinarea, iar ulterior instanta admite proba cu interogatoriul si constata ca proba a fost administrata deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)