avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public evaziune fiscala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public evaziune fiscala

Ce risca un functionar public, inspector scolar, care este dovedit ca efectueaza meditatii platite de elevii lui si pentru care acesta nu plateste impozite legale statului, el nefiind autorizat?
De altfel, acesta fiind inspector scolar, deci functionar public nici nu are dreptul sa se autorizeze, intrucat functionarii publici nu au voie sa detina entitati economice pentru profit !

Alte discuții în legătură

Am o intrebare: care sunt conditiile legale pentru a da meditatii? Flavyta Flavyta As vrea sa dau meditatii la engleza, dar dat fiind faptul ca am doar liceul absolvit cu atestat de cunoastere a limbii engleze de nivel maxim, ma intrebam daca ... (vezi toată discuția)
Problema profesor matematica mariustz mariustz Salutari, Intreb aici ce se poate face cu un profesor care din cauza ca are ceva personal cu o eleva nu o baga in bac si nu ii puncteaza ... (vezi toată discuția)
Bună seara, din cauza problemelor de sănătate ale mamei, mă ... lacrima2 lacrima2 Bună seara, Din cauza problemelor de sănătate ale mamei, mă gândesc să mă ocup, legal, de a da meditații. Elevi am puțini, cam 4-5 pe ... (vezi toată discuția)