avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, daca o persoana a avut doua contracte de munca simultan inainte de a intra in concediu de maternitate, este obligata sa isi reia activitatea la ambele joburi ca sa beneficieze de stimulentul de insertie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil fanica2005 fanica2005 buna seara, va rog foarte mult sa-mi spuneti care este procedura prin care tatal poate sa beneficieze de CIC,tinand cont de faptul ca mama nu are si nu a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Este obligatoriu sa stau in concediu pentru cresterea copilului? Am efectuat concediu de maternitate si vreau sa revin la serviciu. Angajatorul este privat de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)