avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate buna seara!- acces functie publica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

buna seara!- acces functie publica

O persoana care a terminat falcutatea in domeniu alimentar poate activa in functiile publice (ex primarie)?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 19:50, 21 Noiembrie 2017
Se poate si cu studii medii. conteaza cand se scoate postul la concurs ce studii se cer (economice, juridice, IT, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)
Criterii de promovare la institutiile publice? ContSters234549 ContSters234549 Salariati cu studii superioare sunt incadrati preferential la institutiile publice, unii pe studii medii altii pe studii superioare. Care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)